Waarom Malta als bestemming

Waarom Malta als bestemming

Waarom Malta inderdaad…? Wat is dat magische gevoel dat veel zakelijke reizigers of congresgangers steeds doet terugkeren naar deze bestemming? Zijn het de mensen? Is het de architectuur? Of het klimaat? De ontspannen manier van leven? Of de uitstekende locaties en faciliteiten? Misschien is het meer dan dat. Het ‘Karma’, een speciale en natuurlijke charme die sommige bestemmingen meer lijken te hebben dan andere en waar u op veel andere locaties tevergeefs naar zoekt.

Het kleurrijke Malta staat voor veilig… vreedzaam… vriendelijk… fun… excentriek…historisch… modern…. De Maltezer eilanden zijn een legpuzzel van fascinerende stadswijken met een mengeling van moderne met oude, romantische met frivole en spannende bezienswaardigheden, geluiden en geuren. Geplaveide straatjes, fascinerende gevels, elegante architectuur, moderne conferentiebijeenkomsten, winkelcentra, prachtige stranden en een relaxte uitgaan cultuur. En dat allemaal verpakt in deze 316 km2 eilandengroep.

De eilanden bieden eigenlijk voor elk wat wils. Een combinatie van een gematigd klimaat, heldere blauwe zee, 6000 jaar geschiedenis, een levendige cultuur, liefdevolle en meertalige bewoners, top klasse accommodaties en restaurants, uitstekende conferentie en incentive locaties… Mogelijkheden te over voor een verscheidenheid aan meeting- en incentive- activiteiten. Wat een belevingsmogelijkheden, van een diner rondom het plein in hartje stad, op het bolwerk van het middeleeuwse Mdina of in de nabijheid van een van ‘s werelds oudste tempels, om er enkele noemen.

Ver van huis dichter bij elkaar….

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *