Uniglobe brengt platform UBI

Uniglobe brengt platform UBI

Uniglobe Travel heeft een nieuw online boekingsplatform voor het mkb gelanceerd onder de naam UBI (Uniglobe Booking Intelligence). De zakenreisspecialist wil hiermee vooruitlopen op het post-corona tijdperk.

“Als straks landen hun grenzen weer openen en we op reis kunnen gaan voor zaken, hebben wij alvast een belangrijke stap gezet in innovatie, met het lanceren van UBI,” zegt Cees Klinkenberg (foto links), directeur van Uniglobe Travel Holland. Het bedrijf hanteert hierbij een nieuw motto dat aansluit bij deze tijd: Travel Well.

“UBI vereenvoudigt het zoek- en boekproces, doordat alle wereldwijde reiscontent op één platform te vinden is,” aldus Klinkenberg. “Dit bespaart niet alleen tijd maar ook tot wel twintig procent op de reis- en verblijfskosten.” UBI is 24/7 beschikbaar op laptop, tablet of smartphone en, “indien gewenst, met persoonlijke ondersteuning van Uniglobe Travel experts.”

Uniglobe Travel Holland heeft zeventien reiskantoren en is gespecialiseerd in individuele zakenreizen, marine & offshore, MICE en groepsreizen. Het bedrijf richt zich vooral op het reizende midden- en kleinbedrijf. Uniglobe Travel Holland is onderdeel van Uniglobe Travel International, met meer dan 700 kantoren in zestig landen.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *