Nieuwe bestemmingen in Vietnam

Nieuwe bestemmingen in Vietnam

Hoewel Sapa, Hanoi, Ha Long Bay, Hue, Hoi An, Nha Trang, Ho Chi Minh en de Mekong Delta populairder zijn dan ooit, willen wij voor uw komende reizen naar Vietnam ook aandacht vragen voor minder gebaande wegen en uw reiswijzer zijn naar nieuwe bestemmingen.

Ninh Binh

Bekend als ‘Inland Ha Long Bay’, is Ninh Binh is een prachtig gebied om te bezoeken.  Gelegen op slechts een paar uur afstand van Hanoi is Ninh Binh een gemakkelijke plek om te bereiken. U huurt een fiets of maakt een wandeling door dit prachtige gebied. Neem een paar dagen de tijd om te genieten van de rust. Loop ‘s nachts de rijstvelden in en sta verbaasd van de heldere nachtelijke hemel en het aantal sterren!

Mai Chau /Pu Long

Gelegen op ongeveer drie uur rijden ten zuidwesten van Hanoi, is de Mai Chau-vallei een geweldig alternatief voor de langere reis naar de Sapa-regio. Hier vindt u rijstvelden en lokale inheemse gemeenschappen, omringd door prachtige bergen – een walhalla voor buitenactiviteiten. Het natuurreservaat Pu Luong, op 160 km van Hanoi, is een geweldige bestemming om te bezoeken. Het natuurreservaat is perfect voor wandelingen van één dag of zelfs meerdaagse tochten. Geniet van inheemse flora en fauna, van vriendelijke lokale gemeenschappen en gastgezinnen. Het is een van de toonaangevende gebieden in Vietnam voor ecotoerisme.

Qui Nhon

Gelegen bijna halverwege tussen Nha Trang en Hoi An is Qui Nhon de nieuwste bestemming waarvan we zeker weten dat het een topper zal worden. Met een aantal van de allermooiste ongerepte stranden van het land.  De perfecte bestemming voor een korte strand- en relax ervaring tijdens een rondreis. Het heeft een eigen vliegveld, op 30 minuten van de stad, en er is een grote verscheidenheid aan hotelopties in het noorden en zuiden van de stad. Qui Nhon zelf is relatief kleine strandbestemming. Het is nog een heel jonge bestemming om te ontspannen in een ongelooflijke omgeving.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *