Wat we doen

Wat onze reisprofessionals voor u doen

Hoe het werkt

Programmaontwerp
Onze deskundige reisplanners ontwerpen een once in a life time onvergetelijke reiservaring.
Bestemming advies
Onze reisprofessionals zoeken en vinden de beste koop accommodatie die past bij uw wensen en eisen.
Accommodaties op maat
U maakt uw keuze uit een veelheid van favoriete varianten en opties van accommodatie op de gekozen bestemming.
Logistiek, vlucht en vervoer
Reizen van huis tot weer thuis! Vlucht, transfers, lokaal vervoer. Op moet geregeld en georganiseerd.
Activiteiten en ontspanning
Wij zoeken, adviseren, organiseren en begeleiden lokale activiteiten naar wens en geheel conform uw wensen en eisen.
Gids en begeleiding
De lokale begeleiding zorgt dat u kunt genieten van alle bezienswaardigheden die gepland zijn.

Gratis reisvoorstellen ontvangen en vergelijken

Zorgeloos uitbesteed reizen. Naar waar dan ook ter wereld. Tot in de puntjes georganiseerd. U kunt het zo gek niet bedenken…..Laat u verrassen. Samen beleven is dubbel genieten.

vaak voorkomende vragen

FAQ

De jaarlijkse bijtank-vakantie met familie en/of vrienden.  Dat is een nieuwe trend. Kleinkinderen, ouders en grootouders. Of mogelijk gaan neefjes en nichtjes, ooms en tantes ook mee. En misschien zelfs een aantal vriendjes of vriendinnetjes. De jongeren kiezen de bestemming, de reislustige ouderen trekken veelal de portemonnee!

In de zuidelijke landen rondom de Middellandse Zee zijn schitterende locaties, accommodaties en bestemmingen te vinden voor familie reizen. In een heel aantal maanden van het jaar is het er prima weer voor gezamenlijke buitenactiviteiten en voor gezellig buiten samenzijn in de avonduren. De bestemmingen zijn vaak goed en snel bereikbaar met luchthavens in de buurt.

De kunst van een uitstapje is om het iedere deelnemer naar de zin te maken. Zorgen voor een goede opbouw en invulling waardoor iedereen kan vinden waar hij of zij van kan genieten. Activiteiten en unieke bestemmingen kunnen hierbij voor interactie zorgen en als katalysator dienen. De manier om mensen op een ongedwongen manier dichter bij elkaar te brengen. 

Een buitenlandse en vaak ook zomerse bestemming kan een uiterst geschikte stemmingmaker zijn. Je hoeft je gasten dan niet te veel te onderhouden met allerlei sociale programma’s want er is vaak heel veel vertier voorhanden op de plaats van bestemming. Verder zijn buitenlandse trips vaak goedkoper als totaalarrangement.

Is datgene wat Google en andere zoekmachines zoeken,  vinden en aanbieden de beste oplossing voor uw vraag- of probleemstelling? Veelal wordt vooral en alleen vergeleken en geselecteerd op speciale aanbiedingen en prijs. De PRIJS is wat je betaalt, de WAARDE is wat je ervoor krijgt…..

Een ( buitenlandse ) bestemming voor een bedrijf uitstap wordt door uw eigen inbreng passend, persoonlijk en uniek. Geeft de reis iets inhoudelijks mee, zodat het tegelijkertijd ook een investering in opleiding, innovatie of marktbewerking is. In een inspirerende omgeving.
Ver weg dichter bij elkaar.

Uw jubileum koppelen aan een onvergetelijk feest voor uw beste relaties en klanten op een binnenlandse of buitenlandse locatie. Iedereen laten zien hoe trots u bent op de resultaten die u met uw bedrijf gerealiseerd heeft? Geef de juiste aandacht aan uw relaties zonder wie dit nooit mogelijk was geweest. Omdat samen feesten een mooie mijlpaal is voor de toekomst.

Samen
beleven is dubbel genieten….. voor u en uw klanten, relaties en personeel!

Betaalbare kwaliteit leveren is onze core business. Een buitenlandse bestemming voor een uitstapje wordt door uw eigen inbreng passend, persoonlijk en uniek. Geef de reis mogelijk iets inhoudelijks mee, zodat het tegelijkertijd ook een investering in opleiding, innovatie of marktbewerking is. In een inspirerende omgeving. Ver weg dichter bij elkaar.

Maak van een doelstelling een bestemming! Een uitdaging voor u en voor ons.

Wij werken  samen met partners die lid zijn van ANVR, SGR en SGRZ. Voor de voorwaarden verwijzen wij naar de web sites van de betreffende instanties.

U wilt klant relatie dagen organiseren. Omdat u zuinig bent op uw waardevolle klanten, uw vaste leveranciers en relaties. Méér business genereren door de band met uw relaties te verstevigen.

Het is zeer de moeite waard voor relaties en klanten om deel te nemen aan een uitdagend programma in combinatie met een unieke bestemming en accommodatie onder een stralend zonnetje.

Een themareis is samengesteld rond één onderwerp, dat verder wordt uitgediept. Sommige themareizen zijn bedoeld om de kennis te vergroten, andere bieden de gelegenheid om de cultuur en de bevolking intens te beleven.

Bijvoorbeeld zijn avontuurlijke reizigers die iets heel anders willen; of culinaire enthousiastelingen die hun kook-kennis willen uitbreiden; of reizigers met een gerichte culturele belangstelling.

nieuws en noviteiten

wetenswaardige informatie over bestemmingen

Uniglobe brengt platform UBI

Uniglobe brengt platform UBI

Uniglobe Travel heeft een nieuw online boekingsplatform voor het mkb gelanceerd onder de naam UBI (Uniglobe Booking Intelligence). De zakenreisspecialist…
Tết Nguyên Đán 2020

Tết Nguyên Đán 2020

Vandaag, 25 januari 2020,  wordt het Chinese nieuwjaar Huangdi 4717 gevierd. Het is het begin van het Jaar van de…
Juweel aan de Costa degli Dei

Juweel aan de Costa degli Dei

Wij waren te gast in CASA ANGELIERI, een unieke juweel van een B&B aan de Middellandse Zee. Deze accommodatie is…