De spectaculaire kustlijn van Kep

De spectaculaire kustlijn van Kep

Kep is de kleinste provincie van Cambodja. Een boottocht langs de kustlijn van Kep is een van de beste manieren om kennis te maken met de landelijke schoonheid en het lokale leven langs de kust.

Je begint de tour met een transfer per remok, een Khmer tuk-tuk, naar de kust. Bij aankomst stap je aan boord van een houten Khmer vissersboot die je langs de kustlijn van Kep vaart – door de mangrovebossen  – om vervolgens naar zee te gaan om drie verschillende eilanden in de omgeving te verkennen.

Bij het eerste eiland zal de boot voor anker gaan in een baai waar je kunt snorkelen om een doorkijk te hebben in het prachtige heldere water, met een overvloedig en kleurrijk onderwaterleven.

Vervolgens varen wij door naar een tweede eiland om te genieten van het lokale strand en te proeven van een heerlijke vis barbeque met meerdere soorten vis, zoals bijvoorbeeld inktvis en garnalen, voordat je naar je laatste eilandbestemming gaat met witte zandstranden, waar je kunt ontspannen en zwemmen.

De boot is volledig uitgerust met alle spullen die u nodig heeft voor snorkelen en vissen, evenals reddingsvesten en andere veiligheidsuitrusting.

Aan het eind van de dag kunt u achterover leunen en ontspannen op de boot met een glas wijn, terwijl u de gouden glans van de ondergaande zon aanschouwt die langzaam maar zeker onder de horizon glijdt.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *