Aanvraag groepsreis

reiswijzer in 3 stappen

Bent u op zoek naar bijzondere bestemmingen, naar authentieke totaalbeleving? Met of zonder avontuur en actie? Natuur en cultuur? Of u wilt bijtanken, rust en ontspannen? Wilt u een exclusieve maatwerk privé-, familie- of groepsreis maken naar een bestemming waar dan ook ter wereld? En wilt u deze reis op korte termijn plannen?

Welnu in drie stappen bent u al een eind op weg
en met ons onder weg! 
Plaats online uw aanvraag

Bent u geïnspireerd en gemotiveerd door het reisaanbod op deze site, laat het ons dan weten door ons een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van uw wensen voor een familie- of groepsreis. Laat online uw gegevens achter via het aanvraag reisvoorstel formulier. Wij gaan meteen met u aan de slag om te komen tot een compleet uitgewerkt  advies en arrangement op maat.

Onze reactie binnen 24 uur

Gespecialiseerde reisprofessionals gaan per direct met uw ideeën en aanvraag aan het werk om samen met u, per mail, telefonisch of middels een persoonlijke afspraak de specificaties en details vast de stellen van het gewenste arrangement. Niet zoeken maar vragen! je kunt het zo gek niet bedenken..... Van idee tot uitvoering. Dat is het idee!

binnen een week reis voorstellen retour

Met de afgesproken wensen en details ontwerpen reisprofessionals samen met lokale internationale partners een of meerdere reisvoorstellen. Geheel op maat. De beste koop conform de afgesproken uitgangspunten.Laat u verrassen. Wij doen meer dan u verwacht. Wij maken van uw doelstelling een bestemming met onvergetelijke ervaringen en beleving. Van huis tot weer thuis!

Bij de aanvraag van uw reis zijn wij samen onderweg!

Inspiratie, motivatie, advies, ontwikkeling, organisatie en service voor uw reis van huis tot weer thuis. Zorgeloos uitbesteed reizen. Naar waar dan ook ter wereld. Tot in de puntjes georganiseerd.

U kunt het zo gek niet bedenken…..Laat u verrassen.

Samen beleven is dubbel genieten.

 

drie stappen op weg naar een reisvoorstel op maat

stap 1

Vertel ons uw verhaal

Vertel ons wat er moet gebeuren, plaats gratis online uw reisaanvraag. Hoe meer we weten over uw plannen en wensen, hoe preciezer de reisprofessionals een reactie kunnen geven. Probeer zoveel mogelijk informatie te geven over de voorgenomen reis, de bestemming , de aard en samenstelling van de groep en de te ondernemen activiteiten. Upload specificaties als u die al heeft.

Laat online uw gegevens achter via het contactformulier en wij gaan meteen met u aan de slag om te komen tot een compleet uitgewerkt advies op maat.

stap 2

aan de slag

Wij maken gebruik van de beste reisprofessionals in binnen- en buitenland.  De eerste reacties van onze reisprofessionals komen tijdens werkdagen binnen 24 uur al in uw mailbox. 

Gespecialiseerde reisadviseurs  gaan per direct met uw ideeën en  reisplannen aan de slag om  samen, per mail, telefonisch of middels een persoonlijke afspraak de specificaties en details vast te stellen van het gewenste arrangement. 

Niet zoeken maar vragen! Je kunt het zo gek niet bedenken….. Van idee tot uitvoering. Dat is het idee!

stap 3

het beste arrangement

U sluit een deal met de allerbeste reisprofessionals.  Bekijk de door ons geselecteerde aanbieding en reisvoorstellen, stel vragen, en maak samen met ons een keuze voor het beste arrangement ! Met de afgesproken wensen en details ontwerpen de reisprofessionals samen met de lokale agent ter plaatse en op de bestemming een arrangement. 

Maatwerk arrangementen. De beste koop conform de uitgangspunten.

U kunt het zo gek niet bedenken....

laat u verrassen

Niet zoeken maar vragen! Wordt de architect van uw eigen reisarrangement. Professionele, ervaren en gespecialiseerde reisadviseurs gaan voor u aan de slag. Voor een op maat georganiseerde familie- of groepsreis. Of voor een zakelijk event dat u wenst te organiseren.