Aanvraag groepsreis

Hoe het werkt

ons 3 stappenplan

Bent u van plan om een familie- of groepsreis te maken? Of wilt u met een groep een event bezoeken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij zijn echte reisfanaten. U doet zaken met ervaren, professionele en gespecialiseerde reisexperts met de beste service aan klanten. Van huis tot weer thuis.  Met de back-up van een wereldwijd netwerk aan lokale specialisten in de reisindustrie.

Onze gespecialiseerde reisprofessionals hebben meer dan 100 landen bezocht. In samenwerking met onze gekwalificeerder lokale partners ontwerpen en organiseren wij een reis ervaring met de meest unieke activiteiten, gidsen, transport en accommodaties die bij u passen. Kies uit 7 continenten en bijna 200 landen, keuzestress? Wij helpen u met keuzes maken uit de meest favoriete varianten en opties.

Bij de aanvraag van uw reis zijn wij samen onderweg!

Inspiratie, motivatie, advies, ontwikkeling, organisatie en service voor uw reis van huis tot weer thuis. Zorgeloos uitbesteed reizen. Naar waar dan ook ter wereld. Tot in de puntjes georganiseerd.

U kunt het zo gek niet bedenken…..Laat u verrassen.

Samen beleven is dubbel genieten.

 

drie stappen op weg naar een reisvoorstel op maat

stap 1

Vertel ons uw verhaal

Vertel ons wat er moet gebeuren, plaats gratis online uw reisaanvraag. Hoe meer we weten over uw plannen en wensen, hoe preciezer de reisprofessionals een reactie kunnen geven. Probeer zoveel mogelijk informatie te geven over de voorgenomen reis, de bestemming , de aard en samenstelling van de groep en de te ondernemen activiteiten. Upload specificaties als u die al heeft.

Laat online uw gegevens achter via het contactformulier en wij gaan meteen met u aan de slag om te komen tot een compleet uitgewerkt advies op maat.

stap 2

aan de slag

Wij maken gebruik van de beste reisprofessionals in binnen- en buitenland.  De eerste reacties van onze reisprofessionals komen tijdens werkdagen binnen 24 uur al in uw mailbox. 

Gespecialiseerde reisadviseurs  gaan per direct met uw ideeën en  reisplannen aan de slag om  samen, per mail, telefonisch of middels een persoonlijke afspraak de specificaties en details vast te stellen van het gewenste arrangement. 

Niet zoeken maar vragen! Je kunt het zo gek niet bedenken….. Van idee tot uitvoering. Dat is het idee!

stap 3

het beste arrangement

U sluit een deal met de allerbeste reisprofessionals.  Bekijk de door ons geselecteerde aanbieding en reisvoorstellen, stel vragen, en maak samen met ons een keuze voor het beste arrangement ! Met de afgesproken wensen en details ontwerpen de reisprofessionals samen met de lokale agent ter plaatse en op de bestemming een arrangement. 

Maatwerk arrangementen. De beste koop conform de uitgangspunten.

U kunt het zo gek niet bedenken....

laat u verrassen

Niet zoeken maar vragen! Wordt de architect van uw eigen reisarrangement. Professionele, ervaren en gespecialiseerde reisadviseurs gaan voor u aan de slag. Voor een op maat georganiseerde familie- of groepsreis. Of voor een zakelijk event dat u wenst te organiseren.